Εγγυώμαστε αύξηση στις απ' ευθείας κρατήσεις απο το site σας.

 • Γνωρίζετε ότι μέσω των AdWords  μπορείτε να διαφημίζεστε στις σελίδες της Google ?
 • Γνωρίζετε ότι όταν διαφημίζεστε στα AdWords    πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω στην διαφήμισή σας?

Η διαφήμιση στα AdWords  σας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες σας σε όλα τα στάδια του αγοραστικού κύκλου : από την στιγμή που κάνουν τις αρχικές αναζητήσεις για τις διακοπές τους, μέχρι του σημείου που συγκρίνουν εναλλακτικές προτάσεις και κυρίως όταν κάνουν την τελική επιλογή τους.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της κίνησης   προς το site σας από ταξιδιώτες με υψηλή αξία, αλλά και περισσότερες απ' ευθείας κρατήσεις χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτων και προμήθειες πρακτόρων.

 • Ξενοδοχειακές μονάδες που εκμεταλλεύονται σωστά τις AdWords διαφημίσεις, καταγράφουν εντυπωσιακή αύξηση στις κρατήσεις ακόμη και σε καιρούς κρίσης. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τα AdWords, αλλά τρείς από αυτούς, (γνωστοί ως  ‘RRR’)  αρκούν για να πεισθείτε και να δοκιμάσετε:

 • Reach , δηλαδή απεριόριστες δυνατότητες προβολής 

Μέσω της Google μπορείτε να φτάσετε στα μάτια περισσότερων από το 75% των χρηστών του ιντερνετ παγκόσμια.
Ανάλογα με την αγορά που στοχεύετε και   τις υπηρεσίες που προσφέρετε, σας δίνεται η δυνατότητα να δείξετε το ξενοδοχείο σας σε όλους τους πιθανούς πελάτες σας.  Τα AdWords θα σας εμφανίσουν δίπλα στα   αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά και σε χιλιάδες τουριστικά site  που συνεργάζονται με την Google, και το κοινό τους ενδιαφέρεται για ταξίδια και τουριστικούς προορισμούς.

 • Relevance,   δηλαδή επαφή μόνο με τους  ταξιδιώτες  που σας ενδιαφέρουν

Σε αντίθεση με τα πιο παραδοσιακά μέσα διαφήμισης π.χ. ΤV, έντυπα, αλλά και άλλες μορφές ηλεκτρονικής προβολής, οι διαφημίσεις στην Google εμφανίζονται μόνο σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα πράγματα ( π.χ. τοποθεσίες, πόλεις, είδος ξενοδοχείου, προσφορές  κ.α ).   
Η σωστή χρήση   των AdWords φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα  γιατί  η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανίζεται αυτόματα σε όλους τους ταξιδιώτες που σας ενδιαφέρουν, την σωστή ακριβώς στιγμή, δηλαδή τότε που ψάχνουν να βρουν πού θα ταξιδεύσουν  και πού θα μείνουν.
… και σας συμφέρει οικονομικά διότι πληρώνετε μόνο για στοχευμένα κλικς.

 • ROI (Return on Investment), δηλαδή ανταποδοτικότητα  της επένδυσης

Οι   επιχειρήσεις συνήθως δεσμεύουν κάποιο ποσό κάθε χρόνο για την διαφήμιση και αυτό καταγράφεται σαν ‘έξοδα διαφήμισης’. Στα  περισσότερα μέσα   είναι σχεδόν αδύνατο  να μετρηθούν τα αποτελέσματα της διαφήμισης. Με τα  AdWords, έχετε πλήρη έλεγχο των εξόδων σας, λεπτομερείς αναφορές και πλήρως μετρήσιμα αποτελέσματα.
Ξενοδοχειακές μονάδες που εκμεταλλεύονται τις AdWords διαφημίσεις και τρέχουν σωστά σχεδιασμένες καμπάνιες, καταγράφουν εντυπωσιακή αύξηση στις κρατήσεις ακόμη και σε καιρούς κρίσης. 
Τα  έξοδα marketing μπορούν και πρέπει να γίνουν μια αποδοτική επένδυση.

Γιατί να επιλέξετε την mediamax?

 • Εξειδίκευση    –  Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη πιστοποιημένα από την Google με ιδιαίτερη εμπειρία στην διαχείριση AdWords campaigns.
 • Αύξηση κρατήσεων   –   Μπορούμε να εγγυηθούμε  ότι θα:
  • αυξήσετε τις κρατήσεις σας
  • δημιουργήσετε  καμπάνιες με υψηλή στόχευση για απόκτηση νέων πελατών χωρίς αύξηση του κόστους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΜΗΝΑ για ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!

Στήνουμε, οργανώνουμε και τρέχουμε  την διαφήμισή σας στη Google και στο Facebook
και πληρώνετε με βάση τα αποτελέσματα (pay as you go) της campaign.

Επιπλέον, στα πλαίσια αυτής της προσφοράς, θα έχετε 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας για όσο διάστημα συνεργαστείτε μαζί μας.

Σας προσφέρουμε 50 € για να ξεκινήσετε άμεσα μια διαφημιστική καμπάνια στη

Προλάβετε την χειμερινή περίοδο και δείτε γρήγορα τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

(η προσφορά ισχύει μέχρι 15/1/2011 και για περιορισμένο αριθμό ξενοδοχείων).

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας:

Όνοματεπώνυμο:
Ε-mail:
Τηλέφωνο:
Για την αποφυγή αυτόματων καταχωρήσεων παρακαλούμε συμπληρώστε στο πεδίο τον παραμορφωμένο αριθμό που φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
Επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας (περίπου ένα ανα δίμηνο);
ΝΑΙ: ΟΧΙ:

 

 

Εσείς επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, και αφήστε σε μας να φέρουμε τους πελάτες.
Ζ. Πηγής 25, 15127 Μελίσσια, Αττική Τηλ. 210 610 8888 | Επικοινωνήστε μαζί μας | © mediamax 1997-2009
eMarketing solutions,internet marketing, υπηρεσίες internet, Google marketing, διαφήμιση στο Google, banners, διαφημιση στις μηχανες αναζήτησης, προωθηση στις μηχανες αναζητησης, web design, development, ColdFusion, Hotel marketing, προώθηση ιστοσελίδων, μηχανές αναζήτησης, search engine marketing, website marketing, internet marketing, web marketing , google Ads, online reputation, web PR, social web, social marketing, web consultants, web διαφήμιση, online, banner campaign, , search engines marketing, budget (PPC, flat rate, CPM), Email marketing , Newsletter campaig. social web.