Παρακολουθήστε τον διάσημο marketer Seth Godin να παρουσιάζει την ιδέα του "remarkable marketing" (υπότιτλοι στα ελληνικά).

Ο Seth Godin marketter και συγγραφέας δέκα βιβλία που έχουν γίνει bestsellers σε όλο τον κόσμο και έχουν αλλάξει τον τρόπο που άνθρωποι σκέφτονται για την επιχειρηματικότητα, την αλλαγή και την εργασία.

Seth Godin America's Greatest Marketer

Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες, και ebooks και είναι από τα πιο δημοφιλή που έχουν δημοσιευθεί ποτέ. Είναι υπεύθυνος για πολλές νέες λέξες στο λεξιλόγιο της επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένης των: permission marketing, ideaviruses, purple cows, the dip and sneezers. Το ακατάσχετο ύφος της ομιλίας του όπως και το πρωτότυπο blog του τον έχουν τον βοήθησε στη δημιουργία μιας μεγάλης κοινότητας fun σε όλο τον κόσμο.

To "Linchpin", το τελευταίο του βιβλίο έχει μπεί στην πρώτη δεκάδα για του Amazon την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μερικές από τις συνεντεύξεις του Seth που έκανε σχετικά με το βιβλίο.

Το βιβλίο του Seth, "Tribes", είναι μια εθνική επιτυχία, που περιλαμβάνεται στους bestseller καταλόγους στο Amazon, στους New York Times, στο BusinessWeek και στη Wall Street Journal . Πρόκειται για την πιο ισχυρή μορφή στα θέματα της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας. Το βιβλίο του "Tribes" αξιολογήθηκε απο την Miami Herald απο τα καλύτερα επιχειρηματικά βιβλία του 2008.

 

 

Ζ. Πηγής 25, 15127 Μελίσσια, Αττική Τηλ. 210 610 8888 | Επικοινωνήστε μαζί μας | © mediamax 1997-2009
eMarketing solutions,internet marketing, υπηρεσίες internet, Google marketing, διαφήμιση στο Google, banners, διαφημιση στις μηχανες αναζήτησης, προωθηση στις μηχανες αναζητησης, web design, development, ColdFusion, Hotel marketing, προώθηση ιστοσελίδων, μηχανές αναζήτησης, search engine marketing, website marketing, internet marketing, web marketing , google Ads, online reputation, web PR, social web, social marketing, web consultants, web διαφήμιση, online, banner campaign, , search engines marketing, budget (PPC, flat rate, CPM), Email marketing , Newsletter campaig. social web.